Πόσο επηρεάζει την υπόθεση Ζαχίντ η πρόσληψη Ουζουνίδη;

Πόσο επηρεάζει την υπόθεση Ζαχίντ η πρόσληψη Ουζουνίδη;

Νέα δεδομένα;

Με τίτλο "Πόσο επηρεάζει την υπόθεση Ζαχίντ η πρόσληψη Ουζουνίδη από το ΑΠΟΕΛ;" η οπαδική ιστοσελίδα panathinaikos24.gr, σημειώνει ότι ο Ελλαδίτης κόουτς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 25χρονο μεσοεπιθετικό και αυτό θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των "πρασίνων"...

Αναλυτικά:

"Ο Γκίας Ζαχίντ είναι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ένας πολύ ποιοτικός μέσος, για τον οποίο επέμεινε το περασμένο καλοκαίρι πάρα πολύ ο Γιώργος Δώνης προκειμένου να τον φέρει στους πράσινους. Ο Νορβηγός, με πακιστανικές ρίζες, έχει βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, είναι από τους παίκτες – κλειδιά και σίγουρα οι πράσινοι θα ήθελαν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στο ρόστερ τους.

Δύσκολο εγχείρημα. Η ρήτρα του με τον ΑΠΟΕΛ ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που δεν είναι εύκολο να το διαθέσει ο Παναθηναϊκός.

 

Ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται ίσως και σήμερα να ανακοινώσει την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο των Κύπριων. Κι εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα. Ποια η άποψη του Ουζουνίδη για τον Ζαχίντ;

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός των Κύπριων και πρώην του Παναθηναϊκού έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Νορβηγό. Κάτι που σημαίνει πως και εκείνος θα ήθελε να τον φέρει πίσω στον ΑΠΟΕΛ από το επόμενο καλοκαίρι.  

Κι εδώ ίσως υπάρξει πρόβλημα με τη διαπραγμάτευση που θέλει να κάνει ο Τσάβι Ρόκα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να συζητήσει απευθείας με τον ΑΠΟΕΛ για να ρίξει την τιμή του παίκτη. Αν δεν τα καταφέρει, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πληρώσει 1,6 εκατομμύρια ευρώ και να τον κάνει δικό του χωρίς να… πέφτει λόγος στους Κύπριους".

Πηγή: kerkida.net

Home