Προέχει το αποτέλεσμα και η ουσία – Σημαντικό ρόλο το άγχος

Προέχει το αποτέλεσμα και η ουσία – Σημαντικό ρόλο το άγχος

Δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος όσον αφορά την ανάδειξη του πρωταθλητή και κανείς δεν σκέφτεται τις καλές εμφανίσεις παρά μόνο την ουσία που είναι το αποτέλεσμα και οι τρεις βαθμοί.

Η Ομόνοια μπορεί να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε μεγάλα στάδια των αγώνων της αλλά αυτή την ώρα προέχει η ουσία. Το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα που διαθέτει πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε αυτό που μετρά είναι ποια ομάδα θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα και θα πάρει στο τέλος της ημέρας τη νίκη. 

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια τόσο της Ομόνοιας όσο και του Απόλλωνα ίσως παίξει ο παράγοντας άγχος και πίεση. Η πίεση και το άγχος πιθανόν να είναι ακόμη μεγαλύτερα στο στρατόπεδο του Απόλλωνα όπου γνωρίζει ότι οποιοδήποτε λάθος μπορεί να είναι καταστροφικό. Εν αντιθέσει με την Ομόνοια η οποία μπορεί να έχει ένα ακόμη στραβοπάτημα.

Όλα θα κριθούν μέσα στα επόμενα δυο παιχνίδια. Υπό προϋποθέσεις ίσως και από απόψε. Τώρα η μπάλα «καίει» για τα καλά. Όποιος είναι πιο ψύχραιμος, πιο συγκεντρωμένος, αποφασισμένος αλλά και λίγο πιο τυχερός θα καταφέρει να σηκώσει την κούπα.

Home