Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

VARίστας ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς - Έλεγχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Offsite Team -
22.03.2023

VARίστας ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς - Έλεγχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Ήταν Varίστας σε 3 αγώνες τις προηγούμενες μέρες στην Κύπρο - Το γνώριζε ο Μάζιτς;

Αναστάτωση προκλήθηκε στα ποδοσφαιρικά στέκια της Κύπρου τις τελευταίες ώρες, μετά την αναδημόσιευση της είδησης για δικαστικές περιπέτειες του Πορτογάλου Varίστα Hugo Miguel ο οποίος ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς στην χώρα του και πιο συγκεκριμένα στο σκάνδαλο δωροδοκίας της Μπενφίκα.

Έκανε τρία ματς στην Κύπρο τις προηγούμενες μέρες!

Ο Πορτογάλος είναι πλέον… γνωστός και στην Κύπρο αφού ήταν Varίστας σε πολλά παιχνίδια φέτος ενώ στην τελευταία αγωνιστική ήρθε Κύπρο και ορίστηκε σε τρεις αγώνες! Πιο συγκεκριμένα ήταν Varίστας στο ΑΠΟΕΛ - Πάφος (Παρασκευή), στο Απόλλων - Ομόνοια (Σάββατο) και στο Ολυμπιακός - Ανόρθωση (Κυριακή).

Γνωρίζει ο Μάζιτς για τις κατηγορίες;

Ποδοσφαιρικοί κύκλοι που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα μας, διερωτήθηκαν κατά πόσο ο Σέρβος Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλοραντ Μάζιτς, γνώριζε για τις σοβαρές υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Πορτογάλος Varίστας και κατ’ επέκταση  κατά ποσό γίνεται έλεγχος για το ιστορικό των ξένων διαιτητών που έρχονται στην Κύπρο για αγώνες. 

Έρχονται Κύπρο... τιμωρημένοι!

Οι ίδιοι κύκλοι επεσήμαναν επίσης ότι σε αρκετές περιπτώσεις, ξένοι διαιτητές που ήρθαν στην Κύπρο, ήταν τιμωρημένοι στη χώρα τους εκείνη την περίοδο για σοβαρά λάθη σε αγώνες.  

Τι γράφει ο πορτογαλικός τύπος για Hugo Miguel

Όπως διαβάζουμε στο kerkida.net,  ο πορτογαλικός τύπος αναφέρει ότι ο  Hugo Miguel ερευνάται για εμπλοκή στο σκάνδαλο δωροδοκίας της Μπενφίκα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Correio da Manha» (δημοσίευμα 3 Μαρτίου) ο εισαγγελέας διέταξε να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί ορισμένων διαιτητών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν λάμβαναν χρήματα που προέρχονταν από την Μπενφίκα προκειμένου να έχει ευνοϊκά σφυρίγματα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Hugo Miguel που επιλέχθηκε από τον Μίλοραντ Μάζιτς και ήταν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στην Κύπρο.

«Έλαβε αποζημίωση για εύνοια στην Μπενφίκα»

Η «Correio da Manha» (Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα) υποστηρίζει πως ο Hugo Miguel, πρώην διαιτητής και νυν βαρίστας, είναι ένας από τους ύποπτους ότι έλαβε αποζημίωση για εύνοια στην Μπενφίκα, με το Υπουργείο να έχει ήδη άρει το τραπεζικό απόρρητο, ώστε οι λογαριασμοί του να υπόκεινται σε χρηματοοικονομική εμπειρογνωμοσύνη για την επαλήθευση ταμειακών ροών, μεταφορών και καταθέσεων, μεταξύ άλλων.

AF

Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως στα τρία ματς (ΑΠΟΕΛ-Πάφος, Απόλλων-Ομόνοια και Ολυμπιακός - Ανόρθωση) που ήταν βαρίστας δεν προέκυψαν θέματα ωστόσο προκύπτουν ερωτηματικά για την επιλογή του από τι στιγμή που αντιμετωπίζει κατηγορίες στη χώρα του.  

Home