Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρετανία: Κάτοικοι βγήκαν να χειροκροτήσουν τους γιατρούς

Offsite Team -
28.03.2020

Βρετανία: Κάτοικοι βγήκαν να χειροκροτήσουν τους γιατρούς

Thumbnail
Το δικό τους «ευχαριστώ» είπαν και οι κάτοικοι Λονδίνου

Φωνές και χειροκροτήματα, από κατοίκους που βγήκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, ακούστηκαν στους δρόμους του Λονδίνου και άλλων πόλεων της Βρετανίας, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το έργο γιατρών και νοσηλευτών, που δίνουν καθημερινα μάχη κατά του κορωνοϊού.

 

Οι κάτοικοι της Βρετανίας αποφάσισαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στο εθνικό σύστημα υγείας, το NHS, σε μια περίοδο που η χώρα πλήττεται σημαντικά, όπως και πολλές άλλες άλλωστε, από την ανεξέλεγκτη διαποσπορά του κορωνοϊού.

Την πρωτοβουλία των χειροκροτημάτων για το ιατρικό προσωπικό ενίσχυσε και το Παλάτι, καθώς στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβηκε βίντεο με τα τρία παιδιά των Ουίλιαμ και Κέιτ να χτυπούν παλαμάκια για όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Τη δραματική έξαρση του κορωνοϊού στη Βρετανία δείχνουν τα στοιχεία, καθώς 181 θάνατοι σημειώθηκαν σε διάστημα μόλις 24 ωρών, ανεβάζοντας τον αριθμό των απωλειών σε 759.

Την έξαρση της πανδημίας φανερώνουν και τα στοιχεία για τα κρούσματα, καθώς έχουν καταγραφεί 14.579, με τα 2.921 να προστίθενται μόλις το τελευταίο 24ωρο.

Protothema.gr

Home