Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εικόνες-σοκ στην Βρετανία με ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους

Offsite Team -
23.07.2022 - 14:21

Εικόνες-σοκ στην Βρετανία με ουρές χιλιομέτρων στους δρόμους

Ατελείωτες ουρές ακινητοποιημένων αυτοκινήτων

Στον δρόμο γαι το λιμάνι του Ντόβερ, στην νοτιοανατολική Αγγλία, από την Παρασκευή επικρατεί ένας χάος με του Βρετανούς να φεύγουν ή τουλάχιστον να προσπαθούν να φύγουν για τις καλοκαιρινές  διακοπές τους.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Παραθεριστές και οδηγοί φορτηγών ήταν ακινητοποιημένοι τουλάχιστον έξι ώρες γύρω από το Ντόβερ καθώς εκατομμύρια βγήκαν στο δρόμο την Παρασκευή, με έναν οδηγό να ισχυρίζεται ότι η διέλευση για το λιμάνι του πήρε 30 ώρες.

Οι ταξιδιώτες μάλλον θα περάσουν άλλη μία πολύ κουραστική μέρα στο Ντόβερ σήμερα, προειδοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος του λιμανιού για την κατάσταση που θα επικρατήσει στο λιμάνι.

Περίπου 10.000 αυτοκίνητα αναμένεται να περάσουν  από το λιμάνι το Σάββατο, αριθμός υψηλότερος από αυτόν της Παρασκευής.

Στην εικόνα που βλέπουμε στις 7 η ώρα το πρωί η κατάσταση ήταν ήδη απελπιστική στον δρόμο για το λιμάνι.

1

2

Φωτογραφίες της χαοτικής κίνησης που ξεκινά άλλη μία μέρα για τους οδηγούς με κατεύθυνση το λιμάνι του Ντόβερ έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του κόσμου, με πολλούς να κατηγορούν το  «Brexit» ως τον ηθικό αυτουργό της κατάστασης αυτής, καθώς οι αστυνομικοί που διεξάγουν τον έλεγχο στα σύνορα της Γαλλίας δεν επαρκούν για την εξυπηρέτηση τόσου μεγαλου αριθμού ανθρώπων ταυτόχρονα.

Πηγή: in.gr

Home