Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Emirates: Καλύπτει τα ιατρικά έξοδα των επιβατών της εάν νοσήσουν

Offsite Team -
25.07.2020

Emirates: Καλύπτει τα ιατρικά έξοδα των επιβατών της εάν νοσήσουν

Thumbnail
Η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα πληρώσει ιατρικά έξοδα και έξοδα καραντίνας για τους επιβάτες της

Η Emirates γίνεται η πρώτη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει την κάλυψη των ιατρικών εξόδων και των δαπανών για την καραντίνα, σε περίπτωση που προσβληθούν οι πελάτες της από κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.  

Ο αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα πληρώσει ιατρικά έξοδα έως και 150.000 ευρώ και έξοδα καραντίνας, εάν κάποιος επιβάτης της διαγνωστεί με κορωνοϊό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.  

Η κάλυψη αυτή των εξόδων θα είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες, χωρίς επιπλέον κόστος, από τώρα έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 και η οικονομική προσφορά θα ισχύει για 31 ημέρες από την ημερομηνία πτήσης.  

Ο Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Emirates, αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου  ότι «Η Emirates έχει εργαστεί σκληρά για να εφαρμόσει τα μέτρα σε κάθε βήμα του ταξιδιού των πελατών της προκειμένου να μετριάσει τον κίνδυνο μόλυνσης και έχει ανανεώσει την πολιτική των κρατήσεων προκειμένου να προσφέρει ευελιξία.  

«Τώρα φτάνουμε στο επόμενο επίπεδο, με το να είμαστε οι πρώτοι στον κλάδο που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας δωρεάν παγκόσμια κάλυψη για ιατρικά έξοδα του Covid-19 και καραντίνα».  

Ενώ η Emirates είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που έκανε αυτό το βήμα για να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών, δεν είναι ο πρώτος φορέας στον τουριστικό κλάδο προχωρά σε μία τέτοια κίνηση.  

Το Ουζμπεκιστάν έχει δεσμευτεί να καταβάλει το ποσό των 3.000 δολαρίων ως αποζημίωση σε επισκέπτες που νοσήσουν με κορωνοϊό, κατά το ταξίδι τους εκεί.  

Ανάλογη κίνηση και από την Κύπρο, που έχει δεσμευτεί να καλύψει το κόστος διαμονής, φαγητού, ποτού και φαρμάκων για επισκέπτες που βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

lifo.gr

Home