Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ερντογάν: «Διέταξε» δημόσια υπουργό να αλλάξει την…υπογραφή του

Offsite Team -
20.03.2023

Ερντογάν: «Διέταξε» δημόσια υπουργό να αλλάξει την…υπογραφή του

Τι είπε ο Ερντογάν στον υπουργό του κατά τη Σύνοδο των τουρκόφωνων κρατών

Δεν είναι πολύς καιρός από τότε που το άρθρο του Economist, τον Ιανουάριο του 2023, καυτηρίαζε την απολυταρχική διακυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σημειώνοντας μεταξύ άλλων, πως η συμπεριφορά του, θα μπορούσε «με μεγάλη ευκολία να προωθήσει μία εύθραυστη δημοκρατία να μετατραπεί σε μία πλήρη δικτατορία».

Από τότε μεσολάβησε ο φονικός σεισμός στην Τουρκία, με τον Ερντογάν να ζητά συγγνώμη, ελέω και της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο ο τούρκος πρόεδρος, δεν σταματά να υπενθυμίζει τη λογική του αποφασίζουμε και διατάζουμε, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την δημόσια σύσταση σε υπουργό της κυβέρνησής του, να αλλάξει την… υπογραφή του.

Η «διαταγή» Ερντογάν στον υπουργό Εμπορίου

Όλα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή (17.3.2023) στη Σύνοδο των τουρκόφωνων κρατών.

Ο  Ερντογάν ήταν στο τραπέζι με τον υπουργό Εμπορίου της χώρας, Μεχμέτ Μους, ο οποίος εκείνη την ώρα υπέγραφε κάποιες συμφωνίες. Όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είδε την υπογραφή του υπουργού του δεν την βρήκε… καλαίσθητη. Ετσι του ζήτησε να την αλλάξει, ενώ τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά.

«Ρε! Μα τι είδους υπογραφή είναι αυτή; Να αλλάξεις την υπογραφή σου!» είπε στον υπουργό Εμπορίου, ο οποίος έμεινε να τον κοιτά αμήχανα.

Πηγή: In.gr

Home