Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μάριο Ντράγκι σε Ιταλούς: Εμβολιαστείτε & σεβαστείτε τους κανόνες

Offsite Team -
06.08.2021

Μάριο Ντράγκι σε Ιταλούς: Εμβολιαστείτε & σεβαστείτε τους κανόνες

Thumbnail
Αναφέρθηκε και πάλι στην ανάγκη να ολοκληρωθεί, το ταχύτερο δυνατό, η εμβολιαστική εκστρατεία

Στην τελευταία συνάντησή του με τους δημοσιογράφους πριν τις θερινές διακοπές, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι αναφέρθηκε και πάλι στην ανάγκη να ολοκληρωθεί, το ταχύτερο δυνατό, η εμβολιαστική εκστρατεία κατά του κορωνοϊού.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 

"Θέλω να πω ακριβώς αυτό, σε όλους τους Ιταλούς: εμβολιαστείτε και σεβαστείτε τους κανόνες", τόνισε ο Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός, την ημέρα κατά την οποία στην χώρα του μπήκε σε ισχύ το "πράσινο πάσο εμβολιασμένου".

 

"Πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν, για να αποφύγουμε την επιδείνωση της πανδημίας. Δεν ξέρουμε αν όλα όσα αποφασίζουμε θα είναι αρκετά, αλλά βασιζόμαστε στα στοιχεία που, στη φάση αυτή, έχουμε στα χέρια μας", πρόσθεσε ο Ντράγκι.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο Ιταλός πρωθυπουργός, τέλος, συμπλήρωσε: "θα ήθελα και να υπενθυμίσω ότι ένα γνωστό ινστιτούτο ερευνών, για τα μέσα Ιουλίου είχε προβλέψει 1.700 θανάτους την ημέρα, ενώ καταγράφηκαν οκτώ. Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση είναι υπό διαμόρφωση. Αλλά πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι κινηθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βάσει των δεδομένων που διαθέταμε".

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home