Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το μήνυμα του Ερντογάν με ευκαιρία το Πάσχα

Offsite Team -
17.04.2022 - 17:31

Το μήνυμα του Ερντογάν με ευκαιρία το Πάσχα

«Εύχομαι ευημερία στους χριστιανούς πολίτες μας και σε όλους τους Χριστιανούς», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προσθέτοντας ότι «η χώρα μας όπου ο καθένας μπορεί να έχει ελεύθερα την πίστη του, είναι απαράμιλλο παράδειγμα σε όλο τον κόσμο».

Στο μήνυμά του ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρει συγκεκριμένα,  «συγχαίρω τους χριστιανούς πολίτες μας για το Πάσχα. Η χώρα μας όπου ο καθένας μπορεί να έχει ελεύθερα τη δική του πίστη, πολιτισμό και παράδοση, το έθνος μας  το οποίο είναι συνυφασμένο με τα αισθήματα της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης, συνεχίζει να αποτελεί απαράμιλλο παράδειγμα για ολόκληρο τον κόσμο από το παρελθόν μέχρι σήμερα".

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι "ως μέλη ενός βαθιά ριζωμένου πολιτισμού εμπλουτισμένου από την τεράστια συνεισφορά του κάθε ενός από εμάς, θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε με σιγουριά προς το μέλλον με ειρήνη και ηρεμία. Εύχομαι ευημερία στους χριστιανούς πολίτες μας και σε όλους τους Χριστιανούς, με τους οποίους μοιραζόμαστε τη χαρά που νιώθουν με την ευκαιρία του Πάσχα».

ΚΥΠΕ

 

Home