Νέα Υόρκη: Άντρας έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε μια οικογένεια

Νέα Υόρκη: Άντρας έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε μια οικογένεια

Τραυματίστηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας
Νεκρή η μητέρα.

Τραγωδία στη Νέα Υόρκη, όπου μια μητέρα έξι παιδιών σκοτώθηκε, όταν ένας άντρας έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε εκείνη και την οικογένειά της, έξω από σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, ο δράστης και οδηγός του αυτοκινήτου Jason Mendez, έριξε το αυτοκίνητο πάνω στην οικογένεια, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχε με το σύζυγο της άτυχης γυναίκας. Μάλιστα, αμέσως μετά έβαλε όπισθεν και έριξε το όχημα για δεύτερη φορά πάνω τους.

«Το όχημα έπεσε με τέτοια δύναμη,  που συνέχισε προς το κτήριο, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στην πρόσοψή του», ανέφερε η ανακοίνωση.

Όλα τα μέλη της οικογένειας τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η 32χρονη μητέρα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της. Ο πατέρας και τρία από τα παιδιά μεταφέρθηκαν αργότερα σε άλλο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή, αλλά όχι κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν έφτασαν εκεί, ο Mendez, εξερχόμενος του οχήματος, τους απείλησε με μαχαίρι που είχε στην κατοχή του. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να αφήσει το μαχαίρι, εκείνος αρνήθηκε, και τότε ένας αστυνομικός χρησιμοποίησε το taser και τον ακινητοποίησε.

Συνελήφθη και κατηγορείται μεταξύ άλλων για δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας.

Home