Ν.Υ.: Αστυνομικό όχημα κατευθύνεται πάνω σε πλήθος διαδηλωτών-Vid

Ν.Υ.: Αστυνομικό όχημα κατευθύνεται πάνω σε πλήθος διαδηλωτών-Vid

ΒΙΝΤΕΟ - Οι διαδηλωτές πέταξαν διάφορα αντικείμενα στο αστυνομικό όχημα

Κύκλος βίας άνοιξε ξανά το Σάββατο στη Νέα Υόρκη, με την κατάσταση να τίθεται εκτός ελέγχου. Σάλος έχει ξεσπάσει στα κοινωνικά δίκτυα με το αστυνομικό όχημα που, για να διαλύσει το πλήθος διαδηλωτών, κατευθύνθηκε ακριβώς προ τα επάνω του. Παραμένει άγνωστο εάν υπάρχουν τραυματίες από το συμβάν. 

 

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ότι οι διαδηλωτές, στο Μπρούκλιν, μετακίνησαν εμπόδιο που είχε στηθεί στον δρόμο και στη συνέχεια πέταξαν κώνο και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικό όχημα.

Αμέσως μετά έφτασε και δεύτερο αστυνομικό όχημα και κατευθύνθηκε αργά προς το πλήθος. Το πρώτο όχημα τότε άρχισε να οδηγεί με ταχύτητα διασπώντας έτσι τους συγκεντρωμένους.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, μίλησε για μια θλιβερή στιγμή τονίζοντας ότι οι διαδηλωτές δεν έπρεπε να περικυκλώσουν το αστυνομικό όχημα.

«Δεν είναι σωστό οι διαδηλωτές να περικυκλώνουν τα αστυνομικά οχήματα και να απειλούν τους αστυνομικούς. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στην ιστορία των διαδηλώσεων στην πόλη», επεσήμανε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

protothema.gr

Home