Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

O Μπιλ Γκέιτς καλλιεργεί…πατάτες για τα McDonald's!

Offsite Team -
12.06.2021 - 10:38

O Μπιλ Γκέιτς καλλιεργεί…πατάτες για τα McDonald's!

Εκτός από το ότι είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι και ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στις ΗΠΑ!

Όταν κάποιος αγοράζει μία μεγάλη μερίδα πατάτες στα McDonald’s, πιθανότατα δεν μπορεί να φανταστεί ότι πίσω από αυτή την παραγγελία των 2 ευρώ βρίσκεται ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Γιατί ο Μπιλ Γκέιτς, εκτός από κάτοχος μίας περιουσίας 126,6 δισ. δολαρίων είναι και ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στις ΗΠΑ. Και όπως αποκάλυψε το NBC, στα χωράφια του, που είναι τόσο μεγάλα ώστε είναι ορατά ακόμα και από το διάστημα, καλλιεργούνται οι πατάτες που σερβίρονται στα McDonald’s.

Ο Γκέιτς έχει στην κατοχή του 269.000 έικρ σε 18 πολιτείες, κάτι που σημαίνει ότι είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γης στις ΗΠΑ.

«Ο Μπιλ Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft, έχει ένα alter ego. Τον Αγρότη Μπιλ, τον τύπο που έχει στην κατοχή του περισσότερη αγροτική γη από οποιονδήποτε άλλο στην Αμερική», έγραφε ο διευθυντής του The Land Report,  ενός περιοδικού που πρώτο αποκάλυψε τις τεράστιες επενδύσεις που έχει κάνει ο δισεκατομμυριούχος στη γη.  

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Πρόκειται για εκτάσεις τις οποίες κατέχει τόσο απευθείας όσο και μέσω της εταιρείας που διαχειρίζεται την περιουσία του, Cascade. Και βέβαια, και αυτό το περιουσιακό στοιχείο μπαίνει στο μικροσκόπιο έπειτα από την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Μελίντα Φρεντς Γκέιτς.

Πηγή: skai.gr

Home