Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οι ΗΠΑ απολύουν τους στρατιώτες που αρνούνται να εμβολιαστούν

Offsite Team -
02.02.2022 - 22:40

Οι ΗΠΑ απολύουν τους στρατιώτες που αρνούνται να εμβολιαστούν

Οι στρατιώτες που δεν εμβολιάστηκαν για την Covid-19 θα απολυθούν αμέσως

Οι Αμερικανοί στρατιώτες που αρνούνται να εμβολιαστούν για την Covid-19 θα απολυθούν αμέσως, ανακοίνωσε ο Στρατός Ξηράς, τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός είναι κρίσιμης σημασίας για την ετοιμότητα του στρατεύματος.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η εντολή του στρατού ισχύει για τους τακτικούς στρατιώτες, τους εν ενεργεία εφέδρους και τους δόκιμους, εκτός και αν έχουν λάβει απαλλαγή ή εκκρεμεί η έγκριση εξαίρεσής τους από τον εμβολιασμό.

Το Πεντάγωνο αποφάσισε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλους τους στρατιωτικούς τον Αύγουστο του 2021.

Η πλειονότητα των εν ενεργεία στρατιωτών έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Περίπου 79 ένστολοι από διάφορες υπηρεσίες των ενόπλων δυνάμεων έχουν χάσει τη ζωή τους από την Covid-19.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

«Η ετοιμότητα του στρατού εξαρτάται από το κατά πόσο είναι έτοιμοι οι στρατιώτες να εκπαιδευτούν, να αναπτυχθούν, να πολεμήσουν και να κερδίσουν τους πολέμους του έθνους μας. Οι ανεμβολίαστοι στρατιώτες συνιστούν κίνδυνο για το σώμα και την ετοιμότητά του», ανέφερε η υφυπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Κριστίν Γουόρμαθ. 

Η Πολεμική Αεροπορία, καθώς και άλλοι κλάδοι, έχουν ήδη αρχίσει να απολύουν τους στρατιώτες που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν για την Covid-19.

lifo.gr

Home