Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οικονομικό μποϊκοτάζ της Τουρκίας ζητούν βουλευτές της Αιγύπτου

Offsite Team -
08.01.2020 - 07:32

Οικονομικό μποϊκοτάζ της Τουρκίας ζητούν βουλευτές της Αιγύπτου

Thumbnail

Βουλευτές της Αιγυπτιακής Βουλής ζητούν να ξεκινήσει μία εκστρατεία στους λαούς των αραβικών κρατών για το μποϋκοτάζ τουρκικών προϊόντων στον αραβικό κόσμο.

«Οι Άραβες πρέπει να σταθούν ενωμένοι και να μποϊκοτάρουν όλα τα τουρκικά προϊόντα προς πώληση στις αραβικές αγορές», δηλώνει ένας από τους ανεξάρτητους βουλευτές, ο Ελ Μπάντρι Ντέιφ, που είναι και Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Αιγυπτιακού Κοινοβουλίου.

 

Όπως γράφει η «Αλ Αχράμ», «οι βουλευτές ζήτησαν από τις αραβικές χώρες να διακόψουν τους οικονομικούς δεσμούς με την Τουρκία, ανταποκρινόμενοι στην απόφασή της να στείλει στρατιωτικά στρατεύματα στη Λιβύη».

 

Να σημειωθεί ότι ακόμη και το κόμμα της Αντιπολίτευσης, «Ουάφντ», στηρίζει σχετικά με το θέμα της Λιβύης, τις αποφάσεις του Προέδρου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, τονίζοντας ότι «υπάρχει συναίνεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων στην Αίγυπτο στο γεγονός ότι η στρατιωτική παρέμβαση της Τουρκίας στη Λιβύη αποτελεί σοβαρή απειλή για την εθνική ασφάλεια της Αιγύπτου».

ΚΥΠΕ 

Home