Οργή για το ρολόι 30.000 ευρώ της Εμινέ Ερντογάν

Οργή για το ρολόι 30.000 ευρώ της Εμινέ Ερντογάν

Ένα αξεσουάρ από την εμφάνιση της συζύγου του «Σουλτάνου» στη Νέα Υόρκη εξαγριώνει τον τουρκικό λαό

Το βιβλίο της, με τίτλο «Τα ταξίδια μου στην Αφρική» παρουσίασε στη Νέα Υόρκη η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ. Η πρώτη κυρία της Τουρκίας βρέθηκε στην αμερικανική μητρόπολη στο πλαίσιο του ταξιδιού του συζύγου της για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η εμφάνιση της Εμινέ Ερντογάν εκεί, δεν άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων πίσω στη χώρα της και πέτρα του σκανδάλου αποτέλεσε το ρολόι της. Όπως σχολίασε στο Twitter ο βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου, Αχμέτ Εροζάν, η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, εμφανίστηκε στην παρουσίαση του βιβλίου με το ρολόι «Happy Diamonds» του luxury οίκου Chopard, η τιμή του οποίου φτάνει τις 30.000 ευρώ. Ο βουλευτής της αντιπολίτευσης δεν παρέλειψε και να ειρωνευτεί την πρώτη κυρία, γράφοντας ότι, το πανάκριβο αξεσουάρ είναι απολύτως ταιριαστό με την φτώχεια στην Αφρική (την οποία η Ερντογάν παρουσιάζει στο βιβλίο της).

Αξίζει να σημειωθεί ότι  αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ερντογάν εξαγριώνει τον τουρκικό λαό, με τις στυλιστικές επιλογές της, και μάλιστα μία περίοδο που η χώρα μαστίζεται από την μακρόχρονη οικονομική κρίση, που οφείλεται στον υψηλό πληθωρισμό.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Τον Οκτώβριο του 2020, η σύζυγος του σουλτάνου είχε εμφανιστεί με τσάντα του εμβληματικού γαλλικού οίκου Hermes, αξίας 50.000 ευρώ.

ΕΘΝΟΣ

Home