Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάει στην Ουκρανία ο Ερντογάν

Offsite Team -
17.08.2022 - 15:02

Πάει στην Ουκρανία ο Ερντογάν

Thumbnail
Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Ζελένσκι

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο Λβιβ της Ουκρανίας στις 18 Αυγούστου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Την είδηση μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Αναντολού»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Τούρκου Προέδρου, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που θα έχει ο Πρόεδρος Ερντογάν με τον Ουκρανό ομόλογό του, «οι σχέσεις Τουρκίας-Ουκρανίας σε επίπεδο στρατηγικής εταιρικής σχέσης θα αξιολογηθούν σε όλες τις πτυχές τους».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, προβλέπεται επίσης να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τη συμμετοχή του Ουκρανού Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν τα βήματα που μπορούν να γίνουν για την αύξηση των δραστηριοτήτων του μηχανισμού που έχει δημιουργηθεί για την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών στις παγκόσμιες αγορές και για τον τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας με διπλωματικά μέσα.

ΚΥΠΕ 

Home