Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπέρ του «βιολογικού φύλου» ο Σούνακ - Τι αλλάζει για τους τρανς

Offsite Team -
02.11.2022

Υπέρ του «βιολογικού φύλου» ο Σούνακ - Τι αλλάζει για τους τρανς

Αυστηροποιεί το πλαίσιο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία ο Βρετανός πρωθυπουργός

Ο Ρίσι Σούνακ σχεδιάζει να περιορίσει τα ακατάλληλα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός θέλει να ενισχύσει την καθοδήγηση για τους δασκάλους σχετικά με τις σχέσεις και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά διδάσκονται μόνο μαθήματα που είναι κατάλληλα για την ηλικία τους.

Η αλλαγή αυτή, έρχεται εν μέσω ανησυχιών ότι ορισμένα σχολεία αναθέτουν τη σεξουαλική εκπαίδευση σε τρίτες εταιρείες που εκθέτουν τους νέους σε αμφιλεγόμενες ιδέες για το φύλο.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Telegraph, ο Σούνακ σκοπεύει επίσης να αναθεωρήσει τον νόμο περί ισότητας για να καταστήσει σαφές ότι το ότι το «φύλο» σημαίνει βιολογικό φύλο  και όχι τη σεξουαλική ταυτότητα.

Αυτό θα σήμαινε ότι οι άνδρες δεν θα μπορούσαν να αγωνιστούν σε γυναικεία αθλήματα και να βρίσκονται σε εγκαταστάσεις, όπως τα αποδυτήρια  ενώ τα καταφύγια γυναικών θα προστατεύονται.

Θα σήμαινε επίσης ότι ο αυτοπροσδιορισμός για τα τρανς άτομα δεν έχει νομική ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι οι τρανς γυναίκες δεν έχουν νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης σε εγκαταστάσεις μόνο για γυναίκες.

Πηγή της Ντάουνινγκ Στριτ είπε ότι η προστασία των γυναικών και των κοριτσιών αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση Σούνακ.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Home