Από 15 Ιουνίου απευθείας πτήσεις της Aegean από Θεσσαλονίκη

Από 15 Ιουνίου απευθείας πτήσεις της Aegean από Θεσσαλονίκη

Πτήσεις και σε Λάρνακα

Επανεκκινούν από τις 15 Ιουνίου απευθείας πτήσεις της Aegean από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης προς συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού, και αντιστρόφως.

Συγκεκριμένα, η αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι αναμένεται να ξεκινήσουν οι απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, και αντιστρόφως, πάντοτε υπό την αίρεση της εξέλιξης των επιδημιολογικών χαρακτηριστικών των χωρών. Επιπλέον, μόλις ανακοινωθεί η άρση των περιορισμών πρόσβασης στο Ισραήλ, απευθείας πτήσεις θα πραγματοποιούνται από και προς το Τελ Αβίβ.

Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι αρχικά περιορισμένη και θα αυξάνεται ανάλογα με τη δυναμική των κρατήσεων και πάντοτε υπό τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών και τα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά της κάθε χώρας.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, με την έναρξη των συγκεκριμένων δρομολογίων «οι άμεσες συνδέσεις με προορισμούς από Θεσσαλονίκη για το εσωτερικό και το εξωτερικό, φτάνουν τις 20, αφού ήδη έχει ξεκινήσει και θα αυξάνεται κατά τον Ιούνιο η επαναδραστηριοποίηση και στο εσωτερικό δίκτυο, με την άμεση διασύνδεση προς Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο, Μυτιλήνη, Κω, Σάμο, Χίο, Λήμνο, Καλαμάτα, ενώ αργότερα προστίθενται και η Πάρος, η Μύκονος και η Σαντορίνη».

ΚΥΠΕ

Home