Αθήνα: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με 1 νεκρό

Αθήνα: Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή με 1 νεκρό

H περιοχή θύμισε… φαρ ουέστ, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών

Βίντεο - ντοκουμέντο από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο και να τραυματιστεί ακόμη ένα, φέρνει στη δημοσιότητα το CNN Greece. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πως είχε προκληθεί πανικός και άτομα που βρίσκονταν στο σημείο της συμπλοκής τρέχουν, κρατώντας στα χέρια τους ξύλα και άλλα αντικείμενα. 

Όπως φαίνεται το περιστατικό σημειώθηκε για να κριθεί η κυριαρχία στη Μενάνδρου καθώς και ποια ομάδα θα έπαιρνε τα κρίσιμα πόστα για την πώληση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η περιοχή θύμισε… φαρ ουέστ, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Ακόμη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι εμπλεκόμενοι φέρεται να κρατούσαν και μαχαίρια.

Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο είναι πως οι ομάδες που ενεπλάκησαν ήρθαν πλήρως προετοιμασμένες στο σημείο.

Ήταν οπλισμένες και – αδιαφορώντας για το ότι ήταν μόλις 12:00 το μεσημέρι – αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους, ανταλλάσσοντας πυροβολισμούς σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας ενώ το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ανέλαβε την υπόθεση. 

Δείτε το βίντεο:

Cnn.gr

Home