Μεταφέρεται στην Αθήνα η σορός της άτυχης Νάταλι

Μεταφέρεται στην Αθήνα η σορός της άτυχης Νάταλι

Τι ανέφερε ο Ιατροδικαστής μετά την αυτοψία στην σκηνή -Βίντεο

Από πτώση επήλθε ο θάνατος της αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που βρέθηκε στο σημείο για να εξετάσει τη σορό της 34χρονης.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, ενώ πρόσθεσε ότι η σορός της άτυχης νεαρής θα μεταφερθεί σήμερα στην Αθήνα όπου θα συνεχιστούν περεταίρω έρευνες, και ίσως χρειαστούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Ιατροδικαστής: «Ο θάνατος της Νάταλι ήταν ακαριαίος»

«Είναι πολλά τα ευρήματα και από την αυτοψία του χώρου αλλά και από την εξωτερική επισκόπηση της σορού» επισήμανε ο κ. Καρακούκης και προσέθεσε: «Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες που να δείχνουν ότι εσύρθη εν ζωή. Υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα η οποία είναι κάτω από το κεφάλι του θύματος. Ολα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη:

«Είχε σπάσει η οθόνη του κινητού της, φορούσε το μαγιό της»

Νωρίτερα ο επικεφαλής της ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας αποκάλυψε πως η 34χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία όταν εντοπίστηκε νεκρή φορούσε το μαγιό της, καθώς μετά την πεζοπορία της θα πήγαινε στη θάλασσα για κολύμπι. Πλησίον της βρισκόταν και το κινητό της με σπασμένη οθόνη.  

Home