Όργιο προπαγάνδας: Βάζουν μετανάστες να φωνάζουν «ζήτω η Τουρκία»

Όργιο προπαγάνδας: Βάζουν μετανάστες να φωνάζουν «ζήτω η Τουρκία»

Αποκαλύψεις

Απτόητος ο Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει τις επιθέσεις στην Ελλάδα και τους ψευδείς ισχυρισμούς πως «οι Ελληνες σκοτώνουν πρόσφυγες». Επιπλέον, δηλώνει ότι δεν θέλει να συνομιλεί με την ελληνική ηγεσία, γιατί, όπως υποστηρίζει, «δείχνει απάνθρωπη στάση»!

Αρκετοί καταυλισμοί που είχαν στηθεί μέσα στην Αδριανούπολη διαλύονται. Παρόλα αυτά, στην περιοχή έφτασαν οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας για να επιτηρήσουν τα σύνορα, όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος είχε πει πως θα αναπτυχθεί μια δύναμη 1.000 ανδρών στα σύνορα.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο διακρίνονται Τούρκοι αστυνομικοί, με πλήρη εξοπλισμό να πετούν χημικά και δακρυγόνα κατά Ελλήνων στρατιωτών.

Την ίδια ώρα ένα νέο βίντεο δείχνει πως συντηρείται η προπαγάνδα Ερντογάν στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Στις εικόνες που θα δείτε, μια ομάδα νεαρών μεταναστών έχει συγκεντρωθεί σε σημείο που απέχει λίγο μόλις μέτρα από την τουρκική πλευρά των συνόρων με την Ελλάδα στις Καστανιές.

Οι μετανάστες έχοντας λάβει οδηγίες από μέλη τηλεοπτικού συνεργείου, επιφημούν το τουρκικό κράτος φωνάζοντας”Τουρκία – Τουρκία” ενώ όπως θα προσέξετε ο ρεπόρτερ πέφτει στο έδαφος ώστε να μην φαίνεται στο πλάνο, έχοντας όμως δίπλα του το μικρόφωνο ώστε να μεταδίδονται καθαρά οι φωνές των καθοδηγουμενων μεταναστών.

 

 

Home