Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πισπιριγκου: Παραπομπής σε δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Offsite Team -
07.09.2022

Πισπιριγκου: Παραπομπής σε δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Με γρήγορους ρυθμούς... τρέχει και η δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένα και της Ίριδας

 

Το δρόμο που οδηγεί την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τα βαριά κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα την πρωτότοκη κόρη της, Τζωρτζίνα, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού, έδειξε σήμερα με πρόταση του προς το δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας πρωτοδικών Γιώργος Νούλης.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται και την εξακολούθηση της προσωρινής κράτησης για την κατηγορούμενη η οποία παραμένει στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η έκδοση του βουλεύματος από το δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν οριστικά για την παραπομπή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εδώλιο.

«Τρέχει» η υπόθεση για Μαλένα – Ίριδα

Και ενώ η υπόθεση αυτή βρίσκεται σε ώριμο δικονομικό στάδιο, με γρήγορους ρυθμούς… τρέχει και η δεύτερη ανάκριση για την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένα και της Ίριδας.

Σύντομα και σε αυτή την υπόθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί και για αυτές τις κακουργηματικές πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των ίδιων της των παιδιών.

in.gr

Home