Σέρρες: Κατέρρευσε γέφυρα - Αποκλεισμένα χωριά από την κακοκαιρία

Σέρρες: Κατέρρευσε γέφυρα - Αποκλεισμένα χωριά από την κακοκαιρία

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Μπάλλος» και οι Σέρρες

Το κύμα κακοκαιρίας «Μπάλλος» που σαρώνει τη χώρα δεν άφησε ανεπηρέαστες και τις Σέρρες, όπου κατέρρευσε και βυθίστηκε στο ποτάμι η γέφυρα του επαρχιακού δρόμου Βέργης – Τριανταφυλλιάς.

Οι έντονες βροχοπτώσεις στον Δήμο Βισαλτίας προκάλεσαν υπερχείλιση του ποταμού Κουπατσιανού δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα σε μέρος της γέφυρας από την πλευρά του χωριού Τριανταφυλλιά.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Είναι χαρακτηριστικές οι αεροφωτογραφίες που τράβηξε ο κάτοικος της Βέργης, Στέλιος Ρίζος οι οποίες αποτυπώνουν το μέγεθος της ζημιάς.

Σε νυχτερινό lockdown η περιοχή

Σύμφωνα με το epilogestv.gr, με απόφαση του Δημάρχου Βισαλτίας, Αθανάσιου Μασλαρινού, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία από το πρωί στις 09:00 του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου για 48 ώρες στο οδικό δίκτυο Σησαμιάς – Βέργης, από την εκκλησία και μετά και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Θοδωρής Βαδικόλιας, είπε ότι χθες συνεργεία του Δήμου καθάρισαν περιοχές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα ενώ λόγω ανόδου της στάθμης του νερού προχώρησαν προληπτικά στο κλείσιμο του επαρχιακού οδικού δικτύου Βέργης-Τριανταφυλλιάς,  της γέφυρας Καστανοχωρίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καστανοχώρι – Άγιος Δημήτριος και του οδικού δικτύου Σησαμιάς – Βέργης και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

Πηγή: ethnos.gr

Home