Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αββακούμ: Νέο βίντεο με το φιάσκο του Σταυρού που βγάζει μύρο 

Offsite Team
- 14.03.2024

Αββακούμ: Νέο βίντεο με το φιάσκο του Σταυρού που βγάζει μύρο 

Νέο βίντεο με την εξαπάτηση γυναικών μοναχών για τον δήθεν θαυματουργό σταυρό στη Μονή του Οσίου Αββακούμ

Νέο βίντεο από το γραφείο του ηγουμένου της Μονής του Οσίου Αββακούμ δημοσιοποίησε σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας Πολίτης σε συνέχεια του βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Ηγούμενος της Μονής, να δίνει οδηγίες σε άλλο μοναχό να γεμίσει με μύρο τον Σταυρό. 

Διαβάστε επίσης: Έτσι γινόταν η απάτη με το μύρο - «Βάλε να κολυμπώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ως γνωστό ο Ηγούμενος κατηγορείται ότι έλεγε στους πιστούς ότι ο Σταυρός αναβλύζει μύρο, στην προσπάθεια του να τους ξεγελάσει ότι κάνει θαύματα, εκμεταλλευόμενος τον πόνο τους. 

>>> Αυτεπάγγελτη έρευνα Αστυνομίας για βίντεο με άσκηση βίας κατά γυναίκας στην Μονή Αββακούμ

Στο νέο βίντεο το οποίο λήφθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2023, φαίνεται ο Ηγούμενος της Μονής Οσίου Αββακούμ Νεκτάριος να συνομιλεί με μοναχές οι οποίες πήγαν στο μοναστήρι για να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Ο Ηγούμενος αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, παρουσίασε στις μοναχές το κουτί με τον Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου αναφέροντας ότι μέσα τοποθέτησε βαμβάκι για να μην τρέχει το μύρο έξω. Όπως είπε στις μοναχές ότι το μύρο τρέχει στα κεφάλια των πιστών και για αυτό τον σταυρό το έχει τοποθετημένο σε κουτί.

Μάλιστα για να παραδώσει στις μοναχές βαμβάκι με το μύρο από τον σταυρό,ο Ηγούμενος Νεκτάριος έθεσε ως όρο, να μην αναφέρουν σε άλλους το θαύμα.

Δείτε το βίντεο:

0
Home