Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αλλάζει ο καιρός - Έρχονται βροχές

Offsite Team
- 11.06.2023

Αλλάζει ο καιρός - Έρχονται βροχές

Η πρόβλεψη μέχρι την Τετάρτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και σύντομη καταιγίδα στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν, αρχικά, κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και στα νότια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>>>Διαβάστε επίσης: Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα, αλλά ίσως βρέξει<<<<

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται και χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς μέχρι 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο ανατολικό μισό του νησιού. Την Τετάρτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο και θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home