Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αστυνομικοί και νοσηλεύτρια έσωσαν βρέφος 7 μηνών

Offsite Team
- 25.03.2024

Αστυνομικοί και νοσηλεύτρια έσωσαν βρέφος 7 μηνών

Οι γονείς είχαν σταματήσει στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου μαζί με το 7 μηνών βρέφος τους που ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση

Αστυνομικοί βοήθησαν την Κυριακή στη μεταφορά βρέφους που ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ νοσηλεύτρια, εκτός υπηρεσίας, παρήχε στο βρέφος τις πρώτες βοήθειες και συνόδευσε τους γονείς του και τους αστυνομικούς μέχρι το νοσοκομείο. Το βρέφος νοσηλεύεται στο Μακάρεο Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή. 

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, λίγο μετά τις 3.00 το απόγευμα χθες Κυριακή, ενώ μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων - ΟΠΟΔ, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, βρίσκονταν σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, στο ύψος της συμβολής του με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αντιλήφθηκαν αυτοκίνητο να βρίσκεται σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας του δρόμου.

Στο όχημα επέβαινε ζεύγος τουριστών, μαζί με το 7 μηνών βρέφος τους, το οποίο βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ για εξοικονόμηση χρόνου, σε συνεννόηση και με τους γονείς του βρέφους, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με τη συνοδεία της Αστυνομίας προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα, νοσηλεύτρια η οποία διακινείτο με το όχημά της στον αυτοκινητόδρομο, κλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας να παρέχει βοήθεια. Αμέσως ανταποκρινόμενη η νοσηλεύτρια, εισήλθε στο όχημα του ζεύγους, παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο βρέφος και τους συνόδευσε κατά τη μετάβασή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την ασφαλή συνοδεία των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας.

Όπως αναφέρεται, σύμφωνα με ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς, το βρέφος έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος στη Λευκωσία, όπου νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή.

ΚΥΠΕ 

0
Home