Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δικηγόρος τηλεφώνησε 30 φορές στο Τμ Μετανάστευσης & δεν απάντησαν-Καταγγελία Κρις-ΕΓΓΡΑΦΑ

Offsite Team
- 26.09.2023

Δικηγόρος τηλεφώνησε 30 φορές στο Τμ Μετανάστευσης & δεν απάντησαν-Καταγγελία Κρις-ΕΓΓΡΑΦΑ

Επιστολή Κρις Τριανταφυλλίδη σε Υπουργό Εσωτερικών- Κάνει λόγο για φαινόμενα «δικτατορικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς»

Ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης με επιστολή τους προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Κωνσταντίνο Ιωάννου καταγγέλλει λειτουργό του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης ο οποίος όπως υποστηρίζει ο κ. Τριανταφυλλίδης δεν απαντά σε τηλέφωνα δικηγόρου του γραφείου του ενώ παράλληλα αρνήθηκε και συνάντηση μαζί του. 

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο κ. Τριανταφυλλίδης, ο δικηγόρος του γραφείου του χρειάστηκε να τηλεφωνήσει 30 φορές για να απαντηθεί το τηλεφώνημα του, ενώ όταν ο δικηγόρος έφτασε στα γραφεία του Τμήματος χρειάστηκαν 75 εκκλήσεις προς υπαλλήλους του χώρου υποδοχής ώστε να συναντηθεί ο δικηγόρος με τον εν λόγω λειτουργό. Κάτι ωστόσο που και πάλι δεν έγινε με τον Λειτουργό να απαντά πως αν επιθυμεί κάτι είτε να τηλεφωνήσει, είτε να στείλει email. 

Ο κ. Τριανταφυλλίδης καλεί τον Υπουργό Εσωτερικών όπως δώσει τις ανάλογες οδηγίες ούτως ώστε τέτοια φαινόμενα «δικτατορικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς» να εκλείψουν. 

Καταληκτικά, ο κ. Τριανταφυλλίδης σημειώνει πως δεν αναφέρει το όνομα του Λειτουργού καθώς όπως υποστηρίζει τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι σύνηθες φαινόμενο από λειτουργούς του σχετικού Τμήματος. 

Δείτε την επιστολή: 

ωσψδαχσδδςδας

ερψεαδδςςδαδ

 

0
Home