Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έφτασε Κύπρο το Άγιο Φως (ΦΩΤΟ)

Offsite Team
- 15.04.2023

Έφτασε Κύπρο το Άγιο Φως (ΦΩΤΟ)

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιήθηκε περίπου στις 18:00 με πτήση της Cyprus Airways. Στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο Υπουργός Άμυνας, και αντιπροσωπεία της Εξαρχίας του Πανάγιου Τάφου προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Τιμόθεου όπου το παρέλαβαν. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά στην Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου στη Λευκωσία και στη συνέχεια Σώμα Εθελοντών του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου μαζί με τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου (United Bikers) θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε όλες τις πόλεις. 

δωσψααδςα

Eιδικότερα, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στην Εξαρχία του Πανάγιου Τάφου στην Λευκωσία και από εκεί θα διανεμηθεί σε όλη την Κύπρο. Την ευθύνη για την μεταφορά και μετάδοσή του, έχει ο Έξαρχος του Πανάγιου Τάφου στην Κύπρο, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος. Το Άγιο Φως θα συνοδεύεται από αντιπροσωπεία της Εξαρχίας του Πανάγιου Τάφου προεξάρχοντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Τιμόθεου.

>>> Διαβάστε επίσης: Άγιο Φως: Με λαμπρότητα και πανηγυρισμούς η τελετή αφής στα Ιεροσόλυμα - Δείτε βίντεο

Το Σώμα Εθελοντών του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, υποστηρίζει ακόμα μια χρονιά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός μαζί με τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές Κύπρου (United Bikers), και το Avgorou Bikers Club, σε απομακρυσμένες περιοχές αλλά και σε συγκεκριμένα σημεία στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Αμμοχώστου. Οι Ενωμένοι Μοτοσυκλετιστες Κυπρου, θα χωριστούν σε 3 κλιμακια οπου θα διανεμουν το Αγιο Φως σε παρα πολλα χωρια της Κύπρου, αναλυτικά ως εξής:

ΚΛΙΜΑΚΙΟ Α

Πάνω Λεύκαρα-Βαβατσινία-Κάτω Δρύς-Λάγια-Οδού-Παλαιχώρι-Αγιος Θόδωρος-Αγρός-Ποταμιτισσά-Κάτω Μύλος-Πελένδρι-Δύμες-Κυπερούντα

ΚΛΙΜΑΚΙΟ Β

Πάνω Κυβίδες-Αγιος Αμβρώσιος-Βουνί-Κοιλάνι-Μαλία-Βάσα-Όμοδος-Πέρα Πεδί-Πλάτρες-Μαντριά-Τριμίκλινι

 

Home