Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επί ποδός η Πυροσβεστική προς αποκατάσταση των ζημιών στη Λεμεσό

Offsite Team
- 14.02.2024

Επί ποδός η Πυροσβεστική προς αποκατάσταση των ζημιών στη Λεμεσό

Η Πυροσβεστική καλεί τους πολίτες να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τις διακινήσεις, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι

Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, παρεμβαίνοντας στις περιοχές της Λεμεσού που επλήγησαν από ανεμοστρόβιλο, εκεί που υπάρχει άμεση ανάγκη, αναφέρει σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, καλώντας ταυτόχρονα του πολίτες να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τις διακινήσεις τους επειδή ελλοχεύουν κίνδυνοι από πιθανά ηλεκτρικά καλώδια ή ευτελή υλικά.

Στην ανάρτηση του στην πλατφόρμα «Χ», ο κ. Κεττής αναφέρει ότι στο παραλιακό μέτωπο Λεμεσού - Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου που πλήγηκε από ανεμοστρόβιλο προκλήθηκαν αρκετές ζημιές σε ιδιωτική και δημόσια περιουσία, όπως σε κεραμίδια και βυτία νερού από στέγες οικιών, ενώ μεταξύ άλλων, σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, μετακινήσεις πινακίδων και οικοδομικών υλικών, πτώσεις πασσάλων της Α.Η.Κ. και μετακινήσεις ευτελών υλικών.

Προσθέτει ότι οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λεμεσού ανταποκρίθηκαν με τρία συνεργεία κυρίως για μετακίνηση υλικών από δημόσιους δρόμους.

«Βρισκόμασταν σε επαφή με Αστυνομία για να παρέμβουμε εκεί όπου υπήρχε άμεση ανάγκη», συνεχίζει αναφέροντας περαιτέρω ότι «συνεργεία των Δήμων Λεμεσού - Γερμασόγειας και συνεργεία της Α.Η.Κ. και Πολιτικής Άμυνας αναλαμβάνουν δράση για τα περαιτέρω».

«Θερμή παράκληση με τη σημερινή διακίνηση του κόσμου να είναι προσεκτικό κύριως στις μετακινήσεις του από πιθανά ηλεκτρικά καλώδια ή ευτελή υλικά που πιθανόν να προκαλέσουν ζημίες σε ανθρώπινες ζωές. Σε περίπτωση εντοπισμού να ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές», συνεχίζει ο κ. Κεττής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

0
Home