Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιστολή Λεοντή σε Ευθυμίου: Αβάσιμες & επιπόλαιες οι αναφορές σου και να τις αποσύρεις

Offsite Team
- 13.03.2024

Επιστολή Λεοντή σε Ευθυμίου: Αβάσιμες & επιπόλαιες οι αναφορές σου και να τις αποσύρεις

Αυστηρή επιστολή μέσω Δικηγόρων - Ο Αντ Επ Δεοντολογίας, Ε. Ευθυμίου ισχυρίστηκε πως οι καταγγελίες για ΚΟΕ ήταν ψευδείς

Επιστολή μέσω των δικηγόρων του απέστειλε στον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ευθύμιο Ευθυμίου το μέλος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ), Δημήτρης Λεοντή, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο κ. Ευθυμίου κατά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών. 

Ειδικότερα, ο κ. Ευθύμιος Ευθυμίου είχε ισχυριστεί ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, κατά τη συνεδρία της για τις καταγγελίες που προέκυψαν εναντίον μελών της ηγεσίας της ΚΟΕ, πως αυτά που λέχθηκαν για τον ΚΟΕ ήταν ψέματα, σημειώνοντας πως «πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο ύπαρξης ποινικών αδικημάτων που αφορούν τις ψευδείς καταγγελίες». 

Υπενθυμίζουμε πως οι καταγγελίες που οδήγησαν στην έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας και την έκδοση του πορίσματος, διατυπώθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών από το Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ Ανδρέα Γεωργίου, και των μελών Δημήτρη Λεοντή και Ανδρέα Θεοφύλακτου.

Ο κ. Λεοντή απαντώντας μέσω επιστολής του μέσω των δικηγόρων του προς τον κ. Ευθυμίου, σημειώνει - μεταξύ άλλων - πως υπάρχουν αδιαμφισβήτητα γεγονότα που καταδεικνύουν το αβάσιμο και το επιπόλαιο των δηλώσεων του, παραθέτοντας την ίδια ώρα αυτά τα στοιχεία. 

Οι δικηγόροι του κ. Λεοντή σημειώνουν καταληκτικά πως τα όσα έχει δηλώσει ο κ. Ευθυμίου αποτελούν δυσφήμιση για τον πελάτη τους και τον καλούν όπως αποσυρεί άμεσα και δημόσια τις αναφορές του περί ψεύδους και ποινικών ευθυνών, προειδοποιώντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα προχωρήσουν με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων. 

Δείτε αυτούσια επιστολή: 

VRCEADDWAAWD

vcxadwdadwa

dvcdaxdadwwa

 

0
Home