Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχεται τετραήμερο με μεμονωμένες βροχές - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Offsite Team
- 09.09.2023

Έρχεται τετραήμερο με μεμονωμένες βροχές - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν

Thumbnail
Έρχεται και μικρή πτώση θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα.

Το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και σε ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ, ωστόσο παροδικά στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που σε δυτικές και βόρειες περιοχές θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ, ωστόσο τοπικά στα προσήνεμα θα πνέουν παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή και μεμονωμένη καταιγίδα σε βόρειες και βορειοανατολικές παράλιες περιοχές. Σταδιακά από το μεσημέρι, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο σταδιακά θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως σε περιοχές νότια του Τροόδους. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

ΚΥΠΕ

0
Home