Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχονται βροχές - καταιγίδες - Ξανά καλοκαίρι μέχρι την Κυριακή

Offsite Team
- 20.09.2023

Έρχονται βροχές - καταιγίδες - Ξανά καλοκαίρι μέχρι την Κυριακή

Το αλλοπρόσαλλο σκηνικό του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές νότια της οροσειράς του Τροόδους, στο εσωτερικό αλλά και σε περιοχές στα ανατολικά του νησιού. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, μέτριοι 4 Μποφόρ. Σε καταιγίδα ωστόσο, οι άνεμοι είναι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο τοπικά στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση, ιδιαίτερα στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, κατά τις πρωινές ώρες ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και η εκδήλωση μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως σε περιοχές των ορεινών και του εσωτερικού. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα αρχικά θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα, τοπικά στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο αλλά και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί έτσι, πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΚΥΠΕ

0
Home