Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΓΣΠ για καταπακτή και οργανωμένους: Θα κάνουμε ότι συμφωνηθεί με ΑΠΟΕΛ

Offsite Team
- 02.11.2023

ΓΣΠ για καταπακτή και οργανωμένους: Θα κάνουμε ότι συμφωνηθεί με ΑΠΟΕΛ

Πάρτι με παίκτες και Κέλλυ Κελεκίδου

Απάντηση στις αναφορές των Οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ για το θέμα της καταπακτής στο ΓΣΠ και την απαίτηση για επανατοποθέτησης της υπερυψωμένης πλατφόρμας στη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ δίνει μέσω γραπτής δήλωσης ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης. 

>>> ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ / Επιθετική ανακοίνωση

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Για πολλοστή φορά οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δημοσιοποιούν ανακοίνωση με προσωπική επίθεση εναντίον μου με υβριστικό μάλιστα περιεχόμενο. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα της επανατοποθέτησης της υπερυψωμένης πλατφόρμας στη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ δεν αποτελεί δική μου απόφαση, κάτι που είναι πολύ καλά γνωστό και στους ίδιους αλλά κυρίως και στη Διοίκηση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, τους καλώ να αποταθούν επίσημα μέσω της Διοίκησης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΠ. 

Στη Διοίκηση της εταιρείας έγινε πλήρης ενημέρωση αρκετές φορές και είναι καλά ενήμερη για την πραγματικότητα. Ενημέρωση έγινε και στους ίδιους, σε συνάντηση που είχα για το θέμα με την ηγεσία των οργανωμένων οπαδών την περασμένη εβδομάδα. 

Προσωπικά θα εφαρμόσω, ως οφείλω, οτιδήποτε αποφασιστεί μεταξύ των ΔΣ του ΑΠΟΕΛ και του ΓΣΠ. Οι προσωπικές υβριστικές επιθέσεις εναντίον μου δεν μπορούν να επιλύσουν το θέμα, που για μένα θεωρείται λήξαν μέχρι να έχω διαφορετικές οδηγίες. 

Η παρούσα κοινοποιείται και στο ΔΣ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να αναλάβει επίσημα πρωτοβουλία.

0
Home