Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κλείνουν τον κυκλικό κόμβο Ακακίου στις 20 Αυγούστου οι αγρότες

Offsite Team
- 12.08.2023

Κλείνουν τον κυκλικό κόμβο Ακακίου στις 20 Αυγούστου οι αγρότες

Ως πρώτο μέτρο στην άνιση μεταχείριση που όπως θεωρούν υφίστανται.

Την αποκοπή για μισή ώρα του κυκλικού κόμβου, που συνδέει τις κοινότητες Κοκκινοτριμιθιάς, Μενοίκου και Ακακίου, αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσίας, ως πρώτο μέτρο στην άνιση μεταχείριση που όπως θεωρούν υφίστανται. Η αποκοπή του κυκλικού κόμβου θα γίνει την Κυριακή 20 Αυγούστου του 2023.

Σε ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δυτικής Λευκωσίας αναφέρει ότι τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν ως αγρότες της Δυτικής Λευκωσίας τους έχουν φέρει «σε απόγνωση και απελπιστική κατάσταση» και υποστηρίζουν πως είναι «θύματα δυσμένειας και άνισης μεταχείρισης εκ μέρους του κράτους», που τους δημιουργούν αυξημένα κόστη, που δεν μπορούν να υπηρετήσουν.

Όπως αναφέρουν, «μετά από εξαντλητικό και επαναλαμβανόμενο διάλογο με όλους τους αρμοδίως συμβαλλόμενους, δυστυχώς, δεν πετύχαμε άρση της άνισης μεταχείρισης παρόλο που όλοι -μηδενός εξαιρουμένου- αναγνωρίζουν το δίκαιο των αιτημάτων μας για ίση αντιμετώπιση».

Αναφέρει, τέλος, πως αναγνωρίζει την προκληθείσα ταλαιπωρία στους πολίτες  και ζητά την κατανόηση και συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα της.

ΚΥΠΕ

Home