Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Mάχη για τραπεζάκια στους εκδρομικούς χώρους - Πού υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα

Offsite Team
- 15.08.2023

Mάχη για τραπεζάκια στους εκδρομικούς χώρους - Πού υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμα

Ομαδική έξοδος στις Δασικές περιοχές λόγω του 15Αυγούστου

Υπερπλήρεις είναι οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Φράκτης του Ξυλιάτου Κάμπος του Λιβαδιού, Πασιά Λειβάδι, Πυκνής και Μάντρα του Καμπιού, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών, το οποίο υποδεικνύει σε ποιους χώρους υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα για το κοινό.

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δασών αναφέρει ότι λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις Δασικές Περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Φράκτης του Ξυλιάτου, Κάμπος του Λιβαδιού και Πασιά Λειβάδι είναι υπερπλήρεις.

Προτρέπεται το κοινό όπως «για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους Αρμυρολίβαδο, Καμπί του Καλογήρου, Αγία Παρασκευή, Κακομάλλης, Καπουρά, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα».

Προστίθεται ότι στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, ο εκδρομικός χώρος Πυκνής είναι υπερπλήρης και ο εκδρομικός χώρος Μαυραλή σχεδόν υπερπλήρης.

«Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Τίμης, Σμιγιές, Μονασιήλακας, Κομιτιτζής, Αγιάς, Πέρα Βάσας, Ραντί, Σταυρός Ψώκας, Λειβάδι και Ξυσταρούδας», αναφέρεται.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, ο εκδρομικός χώρος Μάντρα του Καμπιού είναι υπερπλήρης και ο εκδρομικός χώρος στα Κιόνια μπορεί να δεχτεί περιορισμένο αριθμό ατόμων. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Δελίκηπος, Κόρνος, Ορόκλινη, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ριζοελιάς, Δασάκι Άχνας, Άγιος Αντώνιος, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Νίκανδρος και Πάρκα Αθαλάσσας.

ΚΥΠΕ

Home