Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μετά από 4 ώρες άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος αλλά έγινε και δεύτερο τροχαίο

Offsite Team
- 26.10.2023

Μετά από 4 ώρες άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος αλλά έγινε και δεύτερο τροχαίο

Η ενημέρωση από την Αστυνομία - Μπετονιέρα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Μετά από 4 ώρες που παρέμεινε κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Παρεκκλησιά, έχει δοθεί ξανά στην κυκλοφορία λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με την Αστυνομία. 

Την ίδια ώρα η Αστυνομία ενημερώνει πως λόγω ακινητοποίησης ημιφορτηγού οχήματος σε λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά και οδικής σύγκρουσης μπετονιέρας με σαλούν όχημα, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, (περιοχή Αγίου Τύχωνα), καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Υπενθυμίζεται πως ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Παρεκκλησιά ήταν κλειστός από τις 10.15πμ, για τις εργασίες που γίνονταν για μετακίνηση φορτηγού που το πρωί ανατράπηκε στον δρόμο, ενώ ο δρόμος είχε κλείσει ξανά προηγουμένως για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Λόγω μάλιστα της μεγάλης ταλαιπωρίας αφού οδηγοί εγκλωβίστηκαν για ώρες στον αυτοκινητόδρομο, υπήρξαν και διαπληκτισμοί και φωνές μεταξύ οδηγών, ενώ άλλοι οδηγοί έχουν κατεβεί από τα αυτοκίνητα τους. Μάλιστα, δυσκολία αντιμετωπίζουν ακόμη και ασθενοφόρα καθώς φορτηγά και άλλοι οδηγοί έχουν κλείσει τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. 

0
Home