Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οδηγοί ταξί: Προειδοποίησαν για δυναμικότερα μέτρα στη Λεμεσό

Offsite Team
- 02.10.2023

Οδηγοί ταξί: Προειδοποίησαν για δυναμικότερα μέτρα στη Λεμεσό

Δίωρη στάση εργασίας των επαγγελματιών οδηγών ταξί

Προειδοποίησε για δυναμικότερα μέτρα ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Οδηγών Αστικών Ταξί, Ντίνος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του στο λιμάνι Λεμεσού, όπου πραγματοποιήθηκε η δίωρη στάση εργασίας των επαγγελματιών οδηγών ταξί της Λεμεσού.

Χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα στην κυκλοφορία, οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί της Λεμεσού συγκεντρώθηκαν, στις 7:00, έξω από τον τερματικό σταθμό επιβατών και μισή ώρα πριν την λήξη της στάσης εργασίας πορεύθηκαν με τα ταξί τους στον παραλιακό Λεμεσού, υπό τη συνοδεία περιπολικών της Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου «σήμερα κάνουμε μια ειρηνική στάση εργασίας γιατί τα προβλήματα μας είναι εκεί για χρόνια και δεν βρίσκουν λύσεις, μόνο υποσχέσεις».

Σημείωσε ότι έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα 15 ημερών στο αρμόδιο Υπουργό για να ενημερώσει τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί για το πού βρίσκονται τα θέματα που τους απασχολούν, με κυριότερο το θέμα της πειρατείας.

«Την δουλειά μας την πιάνουν τα πειρατικά, μπαίνουν στα ξενοδοχεία, στα αεροδρόμια παραλαμβάνουν, παίρνουν ανενόχλητοι και οι μόνοι που υπόκεινται σε έλεγχο είναι οι επαγγελματίες οδηγοί», συμπλήρωσε.

>>>>Διαβάστε επίσης: Εκδήλωση διαμαρτυρίας των οδηγών ταξί, στη Λευκωσία<<<<

Οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, είναι ανάστατοι με την κατάσταση που επικρατεί και υπέδειξε πως «δεν θα μείνουμε στον καναπέ, θα συνεχίσουμε με πιο δυναμικά μέτρα σε 15 μέρες αν δεν δούμε λύσεις στα προβλήματα».

 

ΚΥΠΕ

 

0
Home