Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Οδυσσέας: Μια χαρά είναι το πτυχίο της Γιαννάκη - Ελέχθηκε το 2021

Offsite Team
- 05.08.2023

Οδυσσέας: Μια χαρά είναι το πτυχίο της Γιαννάκη - Ελέχθηκε το 2021

«Όζει βρωμιά και δυσωδία» το parody account (Jho Low) λέει ο Γενικός Ελεγκτής

Τοποθετήθηκε ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σχετικά με τα όσα φημολογούνται τις τελευταίες για το πτυχίο και άλλα ακαδημαικά προσόντα της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνας Γιαννάκη, σημειώνοντας πως η Ελεγκτική Υπηρεσία σε έλεγχο που διενήργησε δεν προέκυψε υπόνοια για ενδεχόμενη πλαστογράφηση του, κάνοντας την ίδια ώρα αναφορά και σε συγκεκριμένο λογαριασμό στο Twitter, ((Jho Low) ο οποίος είχε δημοσιοποιήσει σχετικά έγγραφα και πληροφορίες. 

Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο Γενικός Ελεγκτής: «Επειδή πολλοί καλούν την ΕΥ να τοποθετηθεί επί όσων γράφει ανώνυμο parody account που όζει βρωμιά και δυσωδία, αναφέρω ότι το 2021 αρχηγός πολιτικού κόμματος μας ζήτησε να διερευνήσουμε ισχυρισμούς για το πτυχίο της ΓΔ του ΥΥ. Του απαντήσαμε γραπτώς στις 22/6/2021 ότι "από την επισκόπηση των πρωτότυπων πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων προσόντων της εν λόγω λειτουργού, δεν προκύπτουν υπόνοιες για ενδεχόμενη πλαστογράφησή τους. Η προαγωγή της υπό αναφορά υπαλλήλου στη θέση του ΓΔ προσβλήθηκε δικαστικώς και η προσφυγή απορρίφθηκε».

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση: 

δβωσψαδδςςαδ

Πάντως άγνωστο παραμένει μέχρι σήμερα ποιος κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο account, το οποίο ομολογουμένως προκάλεσε αρκετές συζητήσεις μέχρι τώρα. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ομάδα ανθρώπων με τις απόψεις να διίστανται αν πρόκειται για ομάδα με ανθρώπους του ΑΚΕΛ ή ομάδα πρώην Υπουργού της κυβέρνησης Ν Αναστασίαδη.

Home