Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Offsite Team
- 11.09.2023

Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρωί της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου.

Ολονύχτιες εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού αρχίζουν απόψε Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρωί της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, μεταξύ του σταδίου ΓΣΠ στη Λευκωσία και της συμβολής με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης θυρών έκτακτης ανάγκης στην κεντρική νησίδα του δρόμου. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τη Δευτέρα, μέχρι και την Πέμπτη, από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματική η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Λευκωσία. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Ολονύχτιες εργασίες θα διεξάγονται και στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον κυκλικό κόμβο παρά το στάδιο ΓΣΠ, μέχρι και την είσοδο της Λευκωσίας, παρά τη συμβολή με τις λεωφόρους Λεμεσού και Αθαλάσσας (Φώτα Καλησπέρα), για οριζόντια σήμανση του οδοστρώματος. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 5.00 το πρωί αύριο Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ολονύχτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού διεξάγονται από τις 05 Σεπτεμβρίου, από τις 10.00 το βράδυ, μέχρι τις 5.30 το πρωί της επόμενης μέρας, για αντικατάσταση αντιθαμβωτικών παραπετασμάτων στο στηθαίο ασφαλείας της κεντρικής νησίδας του δρόμου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

0
Home