Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πορτοκαλί προειδοποίηση για καύσωνα ακόμα και στα ορεινά - Στους 42 βαθμούς σήμερα

Offsite Team
- 15.08.2023

Πορτοκαλί προειδοποίηση για καύσωνα ακόμα και στα ορεινά - Στους 42 βαθμούς σήμερα

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή - Έρχεται και σκόνη

Σε ισχύ βρίσκεται μέχρι τις 18:00 το απόγευμα σήμερα Τρίτη 15 Αυγούστου 2023 πορτοκαλί προειδοποίηση αφού η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθμούς κελσίου. Πορτοκαλί πρειδοποίηση ισχύει και για τα ορεινά αφού μέχρι το απόγευμα της Τρίτης η θερμοκρασία θα ανέλθει ακόμα και στους 35 βαθμούς κελσίου.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα στα δυτικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη στα δυτικά και βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 25 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Τετάρτη στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα.

 

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home