Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τμήμα Δασών: Σε Χρίστου και Ιεζεκιήλ τα ηνία μέχρι νεοτέρας

Γιώργος Μιχαηλίδης
- 04.12.2023

Τμήμα Δασών: Σε Χρίστου και Ιεζεκιήλ τα ηνία μέχρι νεοτέρας

Τα δεδομένα για την ηγεσία του Τμήματος Δασών μετά την συνταξιοδότηση Αλεξάνδρου-Θέλουν νέο Διευθυντή πριν το καλοκαίρι

Αλλαγή σελίδας μετά από πέντε χρόνια στην ηγεσία του Τμήματος Δασών. Από την 1η Δεκεμβρίου 2023 ο διευθυντής Χαράλαμπος Αλεξάνδρου  τελεί με προαφυπηρετική άδεια και ήδη άρχισε η διαδικασία για την αντικατάστασή του.  Μέχρι νεοτέρας στα ηνία του Τμήματος Δασών θα βρίσκεται ο δασολόγος Ανδρέας Χρίστου ο οποίος θα εκτελεί καθήκοντα αναπληρωτή διευθυντή τους επόμενους δυο μήνες. Μετά το δίμηνο και εφόσον δεν προκύψει μόνιμη λύση στη θέση του διευθυντή για τους επόμενους δυο μήνες στη θέση του αναπληρωτή διευθυντή θα βρεθεί ο δασολόγος Σάββας Ιεζεκιήλ.

Ευθύνη της ΕΔΥ

Αρμόδιο όργανο για το διορισμό διευθυντή στο Τμήμα Δασών έχει η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας. Όπως προνοεί το Σχέδιο Υπηρεσίας του Διευθυντή του Τμήματος Δασών, για την πλήρωση της θέσης του διευθυντή λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα, η αρχαιότητα και η αξία.

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στην Offsite News  ότι η απόφαση της ΕΔΥ ενδέχεται να καθυστερήσει, αφού προκύπτουν κενά σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες και Τμήματα που πρέπει να καλυφθούν πρώτα. Χαρακτηριστικά η θέση του διευθυντή Τμήματος Οδικών Μεταφορών παραμένει κενή και διευθύνεται με αναπλήρωση εδώ και 1 χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διευθυντής του Τμήματος Χαράλαμπος Αλεξάνδρου  τελεί με προαφυπηρετική άδεια μέχρι τον Μάρτιο Χωρίς να αποκλείεται κάτι διαφορετικό, αρμόδιες πηγές ανέφεραν ότι ο διορισμός διευθυντή ενδέχεται  να γίνει μετά τον Μάρτιο.Μέχρι τότε οι Χρίστου και Ιεζεκιήλ θα μοιράζονται τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή.

>>>>Διαβάστε επίσης: Υπέρ επαναλειτουργίας Δασικού Κολλεγίου η Επιτροπή Περιβάλλοντος<<<<

Ο ίδιες πηγές ευχήθηκαν όπως  ο νέος διευθυντής του Τμήματος Δασών να αναλάβει πριν από το καλοκαίρι όπου το Τμήμα θα δραστηριοποιηθεί έντονα ενόψει των πυρκαγιών.

Γιώργος Μιχαηλίδης

0
Home