Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπ. Γεωργίας: Μετά τη δικαστική απόφαση η απόφαση της Κυβέρνησης για το χαλλούμι

Offsite Team
- 08.02.2024

Υπ. Γεωργίας: Μετά τη δικαστική απόφαση η απόφαση της Κυβέρνησης για το χαλλούμι

Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης θα ανακοινωθούν μετά τη συνάντηση του ΠτΔ με όλους τους εμπλεκόμενους στις 21 Φεβρουαρίου

Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης σε σχέση με το χαλλούμι θα ανακοινωθούν σε σύσκεψη θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με όλους τους εμπλεκόμενους, μετά την 21η Φεβρουαρίου, οπότε και θα εκδοθεί η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σε σχέση με την προσφυγή για το χαλλούμι, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου.

Σε δηλώσεις, μετά τη συνάντηση την Πέμπτη (8/2) του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγελαδοτρόφων για το χαλλούμι, στην παρουσία της Υπουργού Γεωργίας, η κ. Παναγιώτου είπε ότι μετά τη σημερινή συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγελαδοτρόφων αλλά και μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους των αιγοπροβατοτρόφων και «έχοντας τα δύο ορόσημα που έχουμε μπροστά μας, την απόφαση του δικαστηρίου και την απόφαση για τον Μάρτιο, όπου επεκτείνεται η μεταβατική περίοδος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συγκαλέσει σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους για να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της Κυβέρνησης».

Ανέφερε ότι σήμερα έχουν δοθεί οι θέσεις των αγελαδοτρόφων και ζήτησε αναμονή για αποφάσεις μέχρι τη σύσκεψη που θα συγκαλέσει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

0
Home