Αρχή Λιμένων:Θέλουν να αναδείξουν & αναπτύξουν το Λιμάνι Λεμεσού

Αρχή Λιμένων:Θέλουν να αναδείξουν & αναπτύξουν το Λιμάνι Λεμεσού

Συνάντηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων με τους εκπροσώπους των διαχειριστών

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 21/9/2021, συνάντηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρα Αντώνη Στ. Στυλιανού με τους εκπροσώπους των διαχειριστών του Νέου Λιμανιού Λεμεσού.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε ολοήμερη επίσκεψή του στο Νέο Λιμάνι Λεμεσού ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Ρύθμισης της Αρχής Λιμένων κ. Μισέλ Κρίστενσεν είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του Λιμανιού. Είχε συνάντηση με τους ιδιώτες που ανέλαβαν τους τομείς διαχείρισης του Νέου Λιμανιού και συγκεκριμένα, τον Captain Χρήστο Παγίδη, Γενικό Διευθυντή της P&O που ανέλαβε τις υπηρεσίες πλοήγησης, εκ μέρους της DP WORLD Limassol που ανέλαβε την αίθουσα επιβατών και το γενικό φορτίο τον CEO της κ. Nawaf Nasser Abdulla, τον Assistant Manager Government Affairs κ. Δώρο Αρέστη, και τους Captain Γιώργο Πούρο, Chief Operating Officer, Πέτρο Σοφιανό, Chief Financial Officer, Δρα Γιάννο Μουζούρη, Business Development Director Commercial (INTERORIENT), και Κυριάκο Ορφανίδη, Planning and Control Manager της εταιρείας EUROGATE που ανέλαβε τον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα, όπου τονίστηκε ο νέος ρόλος της Αρχής Λιμένων Κύπρου ως επόπτη και ρυθμιστή των λιμενικών δραστηριοτήτων, αλλά και η βούληση της Αρχής για πλήρη και αγαστή συνεργασία με τους διαχειριστές προς όφελος της εύρυθμης λειτουργίας του Νέου Λιμανιού Λεμεσού και περαιτέρω ανάπτυξης του. Όλες οι πλευρές τόνισαν την αναγκαιότητα ανάδειξης του Λιμανιού στο ευρύτερο λιμενικό περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ συζητήθηκαν θέματα που στοχεύουν στα πιο πάνω.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου με το πέρας των συναντήσεων, «οι προοπτικές για το Λιμάνι Λεμεσού αλλά και τα λιμάνια μας γενικότερα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και προς τούτο όλοι μας, από κοινού, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την πλήρη προώθηση των καλώς νοουμένων συμφερόντων του τόπου μας, αναδεικνύοντας το έργο των διαχειριστών, προβαίνοντας στις απαραίτητες εποπτικές και ρυθμιστικές κινήσεις και συμπεριλαμβάνοντας τους εμπλεκόμενους φορείς στα σχέδια ανάπτυξης».

Home