Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δημητριάδης: Η κάθοδος εταιρειών προσδίδει κύρος στην Κύπρο

Offsite Team -
06.10.2020 - 16:30

Δημητριάδης: Η κάθοδος εταιρειών προσδίδει κύρος στην Κύπρο

Thumbnail

Την απόφαση της εταιρείας Steamship Mutual Underwriting Association (Europe) – μιας από τις μεγαλύτερες ναυτασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη διεθνή αγορά – να επιλέξει την Κύπρο ως νέα έδρα των δραστηριοτήτων της, χαιρέτισε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Βασίλης Δημητριάδης. Η κάθοδος εταιρειών τέτοιου διαμετρήματος προσδίδει κύρος και εδραιώνει την Κύπρο ως ένα ποιοτικό σύμπλεγμα ναυτιλιακών δραστηριοτήτων διεθνούς εμβέλειας, ανέφερε ο κ. Δημητριάδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή την έναρξη των εργασιών της εταιρείας στη Κύπρο, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας παρευρέθηκε σήμερα, Τρίτη, στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της, στη Λεμεσό.

Καλωσορίζοντας την Steamship Mutual στη Κύπρο, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας υπογράμμισε ότι «η κυπριακή Κυβέρνηση μέσω του Υφυπουργείου Ναυτιλίας προσεγγίζει τις ναυτιλιακές εταιρείες και τις εταιρείες που προσφέρουν ευρύτερες ναυτιλιακές υπηρεσίες, οι οποίες επιλέγουν για έδρα τους την Κύπρο, ως συνεργάτες και πρεσβευτές της κυπριακής Ναυτιλίας, στη προσπάθεια περαιτέρω ανάπτυξης της Κύπρου ως ένα από τα πιο ποιοτικά ναυτιλιακά κέντρα σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο κ. Δημητριάδης ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην εταιρεία και τόνισε ότι η προσπάθεια προσέλκυσης ναυτιλιακών εταιρειών στη Κύπρο θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, όταν οι συνθήκες της πανδημίας το επιτρέψουν, με στοχευμένη προβολή των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η χώρα, αναδεικνύοντας τις εξαιρετικές υποδομές, το ελκυστικό επιχειρησιακό περιβάλλον και τον πλούτο εμπειρογνωμοσύνης που διαθέτει στον τομέα της ναυτιλίας.

ΚΥΠΕ

Home