ΕΤΑΠ: Συννεφιασμένο το σκηνικό αφίξεων/εισοδημάτων το καλοκαίρι

ΕΤΑΠ: Συννεφιασμένο το σκηνικό αφίξεων/εισοδημάτων το καλοκαίρι

Πολύ καλύτερα δείχνουν τα πράγματα για τους μήνες Σεπτέμβριο –Οκτώβριο

"Συννεφιασμένο" αναμένεται το σκηνικό των αφίξεων και εισοδημάτων κατά την διάρκεια των μηνών του καλοκαιριού, σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΕΤΑΠ Πάφου, Νάσο Χατζηγεωργίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Χατζηγεωργίου,  Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου,  ανέφερε πως πολύ καλύτερα δείχνουν τα πράγματα για τους μήνες Σεπτέμβριο –Οκτώβριο αφού αναμένεται σταδιακή άρση περιοριστικών μέτρων και σε άλλες χώρες πηγές τουρισμού και επέκταση πτητικών προγραμμάτων από διάφορες αερογραμμές.     

Παρά τα οποιαδήποτε δεδομένα, επιβάλλεται εκτίμησε, “ να επαναλειτουργήσει η βιομηχανία και ο προορισμός για να καταφέρουμε να κρατηθούμε στις προτιμήσεις των επισκεπτών και στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη”.

Eπεσήμανε επίσης πως αναμένουν τις επόμενες μέρες τις εξαγγελίες των πτητικών προγραμμάτων των αεροπορικών εταιριών και προγραμμάτων των διοργανωτών ταξιδιών έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει ακόμη περισσότερο η εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι, συμπλήρωσε.   

Χαιρετίζουμε συνέχισε, την δημοσίευση των πρωτοκόλλων για την λειτουργία του προορισμού, των αεροδρομίων και σημείων εισόδου στην χώρα.

Ήδη αριθμός ξενοδοχείων, τουριστικών και επισιτιστικών επιχειρήσεων, δημοτικές παραλίες, παρεμφερή υποδομές και υπηρεσίες  προετοιμάζονται για επανέναρξη της λειτουργίας τους.

Ο κ. Χατζηγεωργίου ανέφερε πως η  ΕΤΑΠ έχει σε εξέλιξη την καταγραφή των ξενοδοχειακών και άλλων καταλυμάτων που αναμένεται να επαναλειτουργήσουν και σύντομα  θα μπορούμε, όπως είπε,  να έχουμε καλύτερη ένδειξη και για την δυναμικότητα σε κλίνες. 

Επεσήμανε ωστόσο πως το ευχάριστο είναι ότι από τις πρώτες επαφές διαφαίνεται ότι η επαρχία  Πάφου θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα καταλυμάτων όλων των κατηγοριών σε ελκυστικές τιμές.         

Ανακοίνωσε  τέλος , την έναρξη αυτής της  βδομάδας της  υλοποίηση; εκστρατειών τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου με στόχο την προσέλκυση του μέγιστου δυνατού αριθμού εγχώριου και εισερχόμενου τουρισμού .

ΚΥΠΕ

Home