Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Αρχή Λιμένων πάει Λεμεσό

Offsite Team -
29.03.2022 - 20:30

Η Αρχή Λιμένων πάει Λεμεσό

Τσιρίδου: Η μεταφορά της έδρας της Αρχής Λιμένων Κύπρου από τη Λευκωσία στη Λεμεσό είναι η αυτονόητη επιλογή

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της βουλεύτριας ΔΗΣΥ Λεμεσού με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννη Καρούσο, και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Βασίλη Δημητριάδη, την Τρίτη, 29 Μαρτίου, συζητήθηκε η πρωτοβουλία της Φωτεινής Τσιρίδου για μεταφορά της έδρας της Αρχής Λιμένων στη Λεμεσό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μετά το πέρας της συνάντησης η Φωτεινή Τσιρίδου τόνισε, «η μεταφορά της έδρας της Αρχής Λιμένων Κύπρου από τη Λευκωσία στη Λεμεσό είναι η αυτονόητη επιλογή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που σήμερα μπαίνουν τα θεμέλια της υλοποίησης της προεκλογικής μου δέσμευσης. Ευχαριστώ τους δύο Υπουργούς για την πολιτική τους βούληση και τις πρωτοβουλίες.

Μια τέτοια κίνηση θα εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τους Κύπριους φορολογούμενους, καθώς γίνεται εξορθολογισμός στη χρήση πόρων και μειώνονται τα λειτουργικά κόστη. Με τη μεταφορά της Αρχής Λιμένων Κύπρου στη Λεμεσό, αναβαθμίζουμε τον οργανισμό και συμβάλλουμε στην αποτελεσματικότερη λειτουργεία του, ενισχύοντας παράλληλα το προφίλ της Λεμεσού».

Οι λεπτομέρειες για τη μεταφορά της έδρας της Αρχής Λιμένων, σημείωσε η κα. Τσιρίδου, αναμένεται να αποφασιστούν το επόμενο διάστημα από τα αρμόδια όργανα.

«Ο χρονικός ορίζοντας των εργασιών θα ανακοινωθεί σύντομα», ανέφερε.

Home