Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κούσιος:Ίσως αύριο το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για οικονομία

Offsite Team -
25.05.2020 - 07:37

Κούσιος:Ίσως αύριο το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για οικονομία

Thumbnail
Παρουσιάζεται μάλλον αύριο το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ για τόνωση της οικονομίας και πάει Υπουργικό

Ενδεχομένως αύριο να παρουσιαστεί από το Υπουργείο Οικονομικών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το νέο σχέδιο για τόνωση της οικονομίας μετά την απόσυρση του πρώτου σχεδιασμού, ανέφερε στο Τρίτο του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπροσωπος, Κυριάκος Κούσιος. 

Σύμφωνα με τον κ. Κούσιο το ΥΠΟΙΚ αμέσως μετά την απόσυρση του πρώτου νομοσχεδίου είχε ξεκινήσει τον νέο σχεδιασμό, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και ακολούθως στο Υπουργικό για έγκριση. 

Όπως σημείωσε ο κ. Κούσιος το νέο νομοσχέδιο θα έχει μικρότερη εμβέλεια από τον πρώτο σχεδιασμό, ενώ παράλληλα σε αυτό θα περιλαμβάνεται και η απευθείας χρηματοδότηση πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοτελώς εργδοτούμενων, αλλά και άλλα μέτρα τα οποία υπήρχαν στο πρώτο πλάνο. 

Παράλληλα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν διαβουλεύσεις και με κόμματα ώστε να μην υπάρξουν ξανά προβλήματα. 

«Ο χρόνος μας πιέζει. Θέλουμε να τονώσουμε την οικονομία και ο κόσμος να ξεκινήσει ξανά τις δουλειές του. Ο Πρόεδρος έχει δώσει εντολές να γίνει ένας σχεδιασμός ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα στη ψήφιση του», ήταν το σχόλιο του κ. Κούσιου, συστήνοντας υπομονή για το ζήτημα ακόμη 48 ώρες. 

Home