Κούσιος:Ίσως αύριο το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για οικονομία

Κούσιος:Ίσως αύριο το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για οικονομία

Παρουσιάζεται μάλλον αύριο το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ για τόνωση της οικονομίας και πάει Υπουργικό

Ενδεχομένως αύριο να παρουσιαστεί από το Υπουργείο Οικονομικών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το νέο σχέδιο για τόνωση της οικονομίας μετά την απόσυρση του πρώτου σχεδιασμού, ανέφερε στο Τρίτο του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπροσωπος, Κυριάκος Κούσιος. 

Σύμφωνα με τον κ. Κούσιο το ΥΠΟΙΚ αμέσως μετά την απόσυρση του πρώτου νομοσχεδίου είχε ξεκινήσει τον νέο σχεδιασμό, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και ακολούθως στο Υπουργικό για έγκριση. 

Όπως σημείωσε ο κ. Κούσιος το νέο νομοσχέδιο θα έχει μικρότερη εμβέλεια από τον πρώτο σχεδιασμό, ενώ παράλληλα σε αυτό θα περιλαμβάνεται και η απευθείας χρηματοδότηση πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοτελώς εργδοτούμενων, αλλά και άλλα μέτρα τα οποία υπήρχαν στο πρώτο πλάνο. 

Παράλληλα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξουν διαβουλεύσεις και με κόμματα ώστε να μην υπάρξουν ξανά προβλήματα. 

«Ο χρόνος μας πιέζει. Θέλουμε να τονώσουμε την οικονομία και ο κόσμος να ξεκινήσει ξανά τις δουλειές του. Ο Πρόεδρος έχει δώσει εντολές να γίνει ένας σχεδιασμός ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσει οποιαδήποτε προβλήματα στη ψήφιση του», ήταν το σχόλιο του κ. Κούσιου, συστήνοντας υπομονή για το ζήτημα ακόμη 48 ώρες. 

Home