Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη ΝΥ για το πόρισμα για Συνεργατισμό

Offsite Team -
13.03.2019 - 18:15

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη ΝΥ για το πόρισμα για Συνεργατισμό

Thumbnail
Στην παρουσία μελών της Επιτροπής η σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για το πόρισμα του Συνεργατισμού 

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομική Υπηρεσία, υπό τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, με στόχο να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα σε σχέση με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Τομέα.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΚΥΠΕ, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι επικεφαλής και τα μέλη των δύο ομάδων που έχουν συσταθεί για εξέταση του πορίσματος έτσι ώστε να διακριβωθεί κατά πόσο δικαιολογείται η έναρξη ανακρίσεων ως προς το ενδεχόμενο διάπραξης οποιωνδήποτε  ποινικών ή/και αστικών αδικημάτων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στη σύσκεψη συμμετείχε επίσης και ο Πρόεδρος και το μέλος της Επιτροπής, Γεώργιος Αρέστη και Γεώργιος Χαραλάμπους, οι οποίοι κλήθηκαν για να δώσουν κάποιες περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις ως προς το κομμάτι των αστικών και ποινικών ευθυνών. Το τρίτο μέλος της Επιτροπής Γεώργιος Γεωργίου απουσιάζει στο εξωτερικό.

Ο Γενικός Εισαγγελέας και οι δύο ομάδες θα παρακαθίσουν σε νέα σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ σειρά συσκέψεων θα πραγματοποιηθεί και τις επόμενες μέρες.

Home