Πάνω από 200 ξενοδοχεία στο σχέδιο εκπτώσεων σε εμβολιασμένους

Πάνω από 200 ξενοδοχεία στο σχέδιο εκπτώσεων σε εμβολιασμένους

Πόσα ξενοδοχεία δήλωσαν συμμετοχή στο σχέδιο για "έκπτωση" 35% για τις διακοπές Ιουλίου και Αυγούστου σε εμβολιασμένους.

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον από ξενοδοχειακές μονάδες σχετικά με το σχέδιο του Υφυπουργείου Τουρισμού, σχετικά με τα κίνητρα για εμβολιασμένους και για όσους έχουν αναρρώσει από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την παραμονή τους στο κατάλυμα, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη. 

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο κ. Ρουσουνίδης, μιλώντας στην εκπομπή Business Hour by Brief, ερωτηθείς για το ζήτημα, αφού την περασμένη Παρασκευή ήταν η τελευταία ημερομηνία υποβολής αίτησης από τις ξενοδοχειακές μονάδες για συμμετοχή στο εν λόγω σχέδιο, σημείωσε πως υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ. 

"Αρκετά μέλη μας θέλησαν να δώσουν αυτή την ευκαιρία στους συμπατριώτες μας και έχουν συμβληθεί με το σχέδιο. Είναι πέραν των 200. Τεράστιο νούμερο για το συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο σίγουρα υπερκαλύπτει την οποιαδήποτε ζήτηση που θα απορρέει από την κατάσταση". 

Όπως σημειώνεται οι σχετικές λίστες με τα ξενοδοχεία θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών από το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

Να υπενθυμίσουμε πως το σχέδιο αφορά, ξενοδοχειακά καταλλύματα τα οποία δύνανται να προσφέρουν για την περίοδο από την 15η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 μέγιστη τιμή 80 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα 3 βράδια.

Το Πρόγραμμα θα προβλέπει επίσης την κάλυψη του 35% του κόστους διαμονής από το Υφυπουργείο.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι όλοι οι μόνιμα διαμένοντες στο νησί, οι οποίοι:

  •  Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση
  •  Έχουν αναρρώσει από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την
  • παραμονή τους στο κατάλυμα.

Για όλα τα πιο πάνω, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, τα σχετικά αποδεικτικά κατά την άφιξη τους στο κατάλυμα της επιλογής τους. Από την υποχρέωση προσκόμισης εξαιρούνται τα άτομα κάτω των 16 ετών.

Πηγή: BRIEF

Home