Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάνω από το 30% των πρώτων υλών σε εστιατόρια δεν καταναλώνεται – Αλλάζουν τα μενού

Offsite Team
- 21.04.2023

Πάνω από το 30% των πρώτων υλών σε εστιατόρια δεν καταναλώνεται – Αλλάζουν τα μενού

Πάνω από το 30% των πρώτων υλών σε εστιατόρια δεν καταναλώνεται – Αλλάζουν τα μενού
Ξενοδοχεία-εστιατόρια μειώνουν τα μπουφέ & πάνε στο live cooking - Κέρδος πάνω από €1 ανά πιάτο λόγω της εξοικονόμησης

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΖΑΚΟΣ Η μείωση των αποβλήτων τροφίμων επιφέρει μεταξύ άλλων και οικονομικό κέρδος στις επιχειρήσεις όπως καταδεικνύει η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Life FoodPrint, καθώς είτε μέσω της εξοικονόμησης, είτε μέσω παρασκευής προϊόντων από εναπομείναντα υλικά μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα τους.  Ειδικότερα, μέσα από τη...

Home